"Öğrenci Numarası ve Otomasyon Şifresi" Öğrenme

KULLANICI ADI (ÖĞRENCİ NUMARASI) ÖĞRENME

VE

KURUMSAL E-POSTA ADRESİNİN AÇILMASI

Üniversitemize yerleşen ve kesin kayıt işlemini tamamlayan öğrenciler, öğrenci numaralarını öğrenmek için https://parola.uludag.edu.tr adresi üzerinden e-Devlet ile giriş işlemi yaptıktan sonra kullanıcı adı (öğrenci numarası) ve şifrelerini aktifleştirerek; Öğrenci Otomasyon Sistemine giriş yapmaları gerekmektedir.

Giriş sonrası https://parola.uludag.edu.tr adresine e-devlet kullanıcı adı ve şifresi ile girerek e-posta hesabını oluşturabilir. Bu kullanıcı bilgileri; Öğrenci Otomasyonu,Öğrenci E-Posta Hesabı ve UKEY sistemlerinde de geçerli olacaktır.

Üniversitemizde daha önce kaydı olan öğrenciler https://parola.uludag.edu.tr adresine e-devlet kullanıcı adı ve şifresi ile girdiklerinde aktif hesap bilgisi varsa görebilir, dilerse şifresini değiştirerek hesabını kullanabilir.

 

DERS KAYIT İŞLEMLERİ

Üniversitemize yerleşen ve kesin kayıt işlemini tamamlayan tüm öğrenciler ders seçim işlemlerini http://uludag.edu.tr/oidb sayfasında ilan edilen; Akademik Takvimde belirtilen tarihlerde Öğrenci Otomasyon Sistemi üzerinden yapmaları gerekmektedir.

İkinci öğretim öğrencileri öğrenim ücretlerini yatırdıktan sonra ders seçim işlemi yapacaklardır.

Birim bazında olan ders kayıtlarına ilişkin takvim ise ayrıca duyurulmaktadır.

Anasayfaya Dön

İçerik Oluşturma Tarihi : [02-Şub-2024 08:21]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [02-Şub-2024 08:23]

İçerik Görüntüleme : [1.080]