Öğrenci Otomasyon Sisteminin Yenilenmesi

Üniversitemiz mevcut Öğrenci Otomasyon Sisteminin yenilenmesi çalışması kapsamında Bilgi İşlem Daire Başkanlığı tarafından yazılan ve Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı ile birlikte geliştirilen UNİSİS Öğrenci Otomasyon Sistemi çalışmalarına ilişkin Rektör Prof. Dr. A. Saim KILAVUZ, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İrfan KIRIŞTIOĞLU ile Prof. Dr. Ferudun YILMAZ'ın katılımlarıyla sisteminin yenilenme ve geçiş sürecine ilişkin bilgilendirme ve değerlendirme toplantısı yapılmıştır.

Rektör KILAVUZ konuşmasında, "Üniversitemizin Öğrenci Otomasyon Sistemi başta olmak üzere kullanılmakta olan diğer sistemlerinde yerli ve milli anlayışıyla kendi ekiplerimiz tarafından yenilenerek, yazılıp yönetilmesi ve dışa bağımlılığı azaltarak üretme anlayışında olmanın oldukça değerli olduğunu, söz konusu çalışmada emeği geçen Bilgi İşlem Daire Başkanlığı ve Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı çalışanlarına teşekkürlerini ileterek yeni sisteminin Üniversitemize hayırlı olması dileklerini ifade etti."

Haber Tarihi : [27-Tem-2022]

Haber Görüntüleme : [4.050]