Atık Pil Toplama Etkinliği
 Atık Pil Toplama Etkinliği

Bursa Uludağ Üniversitesi Sürdürülebilirlik Koordinatörlüğü olarak sorumlu tüketim konusunda farkındalık yaratmak için Duracell Türkiye katılımı ile Atık Pil Toplama etkinliği gerçekleştirdik. Üniversitemizin Yeşil Ekonomi Öğrenci Topluluğu, Uludağ Mimarlık Öğrenci Topluluğu (UMİT) ve Kot Farkı Mimarlık Öğrencileri Topluluğunun da destekleriyle sürdürülebilir kalkınma amaçları için güzel bir işbirliği örneği sergiledik.

Açılış konuşmasına Üniversitemiz Sürdürülebilirlik Koordinatörlüğü, koordinatör yardımcısı Sayın Prof. Dr. Gökhan Ekrem Üstün’ün açılış konuşmasıyla başlayan etkinliğimiz Duracell Türkiye tedarik zinciri direktörü Elektronik Y.Mühendisi sayın Yiğit Arın’ın değerli bilgiler sunduğu konuşmasıyla devam etti ve Duracell’in hediye paketini sunmasıyla sonlandı. Toplanan atık piller TAP (Taşınabilir Pil Üreticileri ve İhracatçıları Derneği)  gönderilecek ve doğaya zarar vermeyecek şekilde bertaraf edilecektir.

Personelimiz ve öğrencilerimizin de ilgi gösterdiği etkinliğimize katılımlarından dolayı herkese teşekkür ederiz. 17 Sürdürülebilir Kalkınma Amacının içeriği ve hedefleri konularında farkındalığın artması ve bireyler olarak yapabileceklerimiz konusunda bilinçlenmemize destek olacak etkinliklerimiz devam edecektir.

Bursa Uludağ Üniversitesi ailesi olarak daha çok katılım göstereceğimiz yeni etkinliklerde buluşmayı diliyoruz.

 

Bizi sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilirsiniz. 

https://www.instagram.com/buu_sustainability/?next=%2F

https://www.linkedin.com/in/buu-s%C3%BCrd%C3%BCr%C3%BClebilirlik-koordinat%C3%B6rl%C3%BC%C4%9F%C3%BC-03a9a7210/

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [05-Mar-2024]

Haber Görüntüleme : [166]