AMBALAJ ATIKLARINA SON !!
 AMBALAJ ATIKLARINA SON !!

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Sürdürülebilirlik Koordinatörlüğü ve Atık Yönetim Merkezi Avrupa Atık Azaltım Haftası kapsamında Ambalaj Atıkları Azaltım etkinliği düzenledi. Sürdürülebilirlik kavramı ve atık azaltımının öneminin aktarılmasının ardından etkinlik belediyelerin ve üniversitenin atık yönetim çalışmaları anlatıldı. BUÜ Sürdürülebilirlik Koordinatörü Prof. Dr. Arzu Çahantimur ve  BUÜ Rektörü Prof. Dr. Ferudun Yılmaz açılış konuşmasıyla başladı. 


Açılış konuşmalarının ardından BUÜ Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Selnur Uçaroğlu, Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şükrü Ada, BUÜ Atık Yönetim Merkezi Koordinatörü Serkan Karakaya, Büyükşehir Belediyesi Sıfır Atık ve İklim Değişikliği Şube Müdürü Çağlar Eksi ile Osmangazi Belediyesi Sıfır Atık ve İklim Değişikliği Şube Müdürü Dilek Yosun, çevre ve atık yönetimine dair yürüttükleri çalışmaları sundu.BUÜ KARAKUM Müdürü Doç. Dr. İbrahim Öztahtalı ve Hayali Nevzat Aydın’ın hazırladığı Karagöz ve Hacivat gösterisinin ardından konuşmacılara katılım sertifikası takdim edildi.

Tek kullanımlık bardakların kullanılmasının azaltılması gerekliliğine dikkat çekmek için kupanı getir kahveni götür kampanyası da düzenlenen etkinlikte Fame Coffee nin kahve servisi bulunuyordu.

Katılım sağlayan tüm paydaşlarımıza ve katılan tüm misafirlerimize teşekkür ederiz.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [23-Kas-2023]

Haber Görüntüleme : [317]