YÜKSEKOKULUMUZUN TÜBİTAK 2209-A BAŞARISI
 YÜKSEKOKULUMUZUN TÜBİTAK 2209-A BAŞARISI

TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında Yüksekokulumuz Gıda Teknolojisi Programı öğretim elemanımız Öğr. Gör. Dr. Aslı Gül ACAR’ın akademik danışmanlığında öğrencilerimizin hazırladıkları 2 proje destek almaya hak kazanmıştır. “Kurutulmuş ve Yaş Aronia Meyvesinin Antioksidan Aktivitesinin Karşılaştırılması” başlıklı proje öğrencilerimizden Busenur GÜNAY yürütücülüğünde Fehimenur TUNALI ve Gamze KÖYBAŞI tarafından gerçekleştirilecektir. “Sideritis Scardica Bitkisinin Antioksidan Aktivitesinin Araştırılması” başlıklı proje öğrencilerimizden Hayriye ÇAKAL yürütücülüğünde Feyza ÖZBEK tarafından gerçekleştirilecektir.

Kendilerini tebrik eder, çalışmalarında başarılar dileriz.
 

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [26-Mar-2024]

Haber Görüntüleme : [665]