Web Sitemiz ve Web Altyapımız Tamamen Yenilendi
 Web Sitemiz ve Web Altyapımız Tamamen Yenilendi

Kullanıcı memnuniyetine odaklı olarak “kullanıcı dostu” siteler üretmeyi ve teknolojik alandaki gelişmeleri sistemlerimize anında uygulayarak hizmet vermeyi prensip edinen Bilgi İşlem Daire Başkanlığımız Web Yazılım Ekibi tarafından Bursa Uludağ Üniversitesi Web Sitesi ve Web altyapısı tamamen yenilenmiştir.

Üniversitemiz web sayfası ile birlikte web otomasyonuna bağlı olan 200’den fazla birim (Enstitü, Fakülte, MYO, Bölüm, Başkanlık) web sayfası yeni versiyona geçirilmiştir.

Web sayfalarının önyüzleri dışında birimlerin kendi sitelerine haber ve bilgi girmek için kullandıkları yönetim ekranları da yeni teknolojilerle uyumlu bir altyapıya kavuşmuş; güvenlik özellikleri bakımından da daha üstün niteliklere kavuşturulmuştur.

Web sayfalarının mobil ara yüzleri ve uyumlulukları geliştirilmiş olup, mobil kullanıcılar için daha kullanışlı hale getirilmiştir.

Yeni web sayfası içeriklerinde bazı değişiklikler yapılmış olup, daha çok kullanılan linkler ön plana çıkarılmış ve bazı linkler ise (Personel ve Öğrencilerin çok sık kullandığı) sol üst köşedeki öğrenci ve personel kısa yolları altında toplanmıştır.

 

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [21-Eki-2019]

Haber Görüntüleme : [3.889]