Doç. Dr. Ersin Şahin Özel Sayısı 20 Ağostosta Yayında

Bursa Uludağ Üniversite Eğitim Fakültesi Öğretim üyesi ve aynı zamanda da dergimiz editörü Doç. Dr. Ersin Şahin Özel sayısı için yoğun makale akışı olmuştur. 10 makale ile sınırlandırılmayı düşündüğümüz özel sayı için 32 makale gelmiş ve hakem süreçleri devam etmektedir. Bu aşamadan sonra özel sayı makaleleri kapatılmış ve özel sayı  planlandığı gibi 10 makale ile yayına çıkacaktır. Gelmeye devam eden yeni makaleler ve süreçteki diğer makaleler ise Eylül-Aralık sayıları için değerlendirilecektir. Doç. Dr. Ersin Şahin özel sayısının misafir editörlüğünü Prof. Dr. Şenay Şahin üstlenmiştir. Makalesi yayınlanan her yazara özel sayı sertifikası verilecek olup, tüm yazar ve editörlerimiz, Prof. Dr. Şenay Şahin'in davetlisi olarak yemek verilecektir.

Haber Tarihi : [21-Tem-2023]