İLK MEZUNİYET

Anabilim Dalımızın Doktora programında ilk Doktora tez savunmasını ve mezuniyetini 19.04.2024 tarihinde gerçekleştirdik. Öğrencilerimizden Öncelikli Alan Araştırma Görevlisi Berkcan Doğan’ın “Metastatik Kolorektal Kanserde Dolaşımdaki Tümör Hücre Durumuyla İlişkili Biyobelirteçlerin Analizi” başlık Doktora tez çalışmasını Doç. Dr. Dilek Pirim danışmanlığında başarılı bir şekilde tamamlamıştır. Translasyonel Tıp Anabilim Dalı Kurucu Başkanı Prof. Dr. Şehime Gülsün Temel’e, Translasyonel Tıp Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Halil Sağlam’a, sınav jürisinde yer alan Prof. Dr. Türkkan Evrensel’e, Prof. Dr. Ferda Arı’ya, Prof. Dr. Özgen Işık’a, İstanbul Üniversitesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tuba Günel’e ve Bursa Teknik Üniversitesi Biyomühendislik Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Gökçe Taner’e katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Haber Tarihi : [25-Nis-2024]