2021-2022 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ VE BAHAR DÖNEMİ ÖĞRENCİ KİMLİK KARTLARI (GÜNCEL)

2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı bahar yarıyılında kayıt yaptıran öğrencilerin öğrenci kimlik kartlarını şahsen Enstitümüz Öğrenci İşleri bürosundan teslim alabilirler.

Önemli Hatırlatma

* İşletme Tezsiz , İşletmelerde Finansal Yönetim Tezsiz, Muhasebe ve Denetim Tezsiz, Uluslararası Ticaret Tezsiz programına kayıtlı öğrenciler kimlik kartlarını Sosyal Bilimler Derslik binamızdan görevli personelimizden teslim alabilirler.

* Temel İslam Bilimleri, İslam Tarihi ve Sanatları, Felsefe ve Din Bilimleri, Manevi Danışmalık ve Rehberlik, Erken Çocuklukta Ahlak ve Değerler Eğitimi, Din Hizmetleri ve Mesleki Gelişim anabilim dalı öğrencileri öğrenci kimlik kartlarını İlahiyat Fakültesinden teslim alabilirler.

* Hukuk Fakültesi Lisansüstü öğrencileri öğrenci kimlik kartlarını Hukuk Fakültesi Bölüm Sekreteri Aysun ŞAHİN hanım' dan teslim alabilirler.

Not: Öğrenci kimlikleri henüz gelmeyen öğrenciler için kimlikler geldiğinde liste güncellenecektir.

İsim listesi için lütfen TIKLAYINIZ.

2021-2022 Güz dönemi isim listesi için lütfen TIKLAYINIZ.

2021-2022 Bahar dönemi isim listesi için TIKLAYINIZ.

(Güncel) İsim listesi için lütfen TIKLAYINIZ.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [05-Eki-2021 07:52]