Etkinlik : Meslek Yüksekokulumuz Tanıtım Faaliyetleri

Etkinlik Açıklama :

MESLEK YÜKSEKOKULUMUZ

TANITIM FAALİYETLERİ SÜRMEKTEDİR

2023-2024 Bahar yarıyılında Meslek Yüksekokulumuza şehir içi ve şehir dışından gezi talep eden ortaöğretim kurumlarına yönelik tanıtım faaliyetleri devam etmektedir.

Bursa/Osmangazi Şehit Onbaşı Hakan Yutkun Anadolu Lisesi’nin 35 öğrencisine 20 Şubat 2024 tarihinde, 80 öğrencisine ise 27 Şubat 2024 tarihinde Meslek Yüksekokulumuzun tanıtımı yapılmıştır. 1 Mart 2024 tarihinde ise Çanakkale/Biga Safiye Hüseyin Elbi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 23 öğrencisi ile Meslek Yüksekokulumuzu ziyaret etmiştir.

Meslek Yüksekokulumuz tanıtım komisyonu tarafından öğrencilere Üniversitemiz ve Meslek Yüksekokulumuzun tarihçesi ve akademik yapısı, Meslek Yüksekokulumuzda bulunan Tıbbi Laboratuvar Teknikleri, Tıbbi Görüntüleme Teknikleri, Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik, Anestezi, İlk ve Acil Yardım programları tanıtılmış, taban-tavan puanlar, başarı sıraları, burs olanakları, derslikler, laboratuvarlar ve diğer uygulama alanları ile ilgili bilgi verilmiştir.

Üniversite sınavına hazırlanan tüm öğrencilere başarılar dileriz.

Anasayfaya Dön Tüm Etkinlikler

Etkinlik Tarihi : [19-Şub-2024]