II. Güney Marmara Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümleri Öğrenci Sempozyumu

19 Nisan 2024 tarinde Yalova Üniversitesi'nin  ev sahipliğinde düzelenen II. Güney Marmara Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümleri Öğrenci Sempozyumu, Üniversitemiz Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü öğretim üyeleri ve 130 öğrecinin katılımı ile Yalova Üniversitesi Mehmet Okul Kültür Merkezinde gerçekleşti.

B.U.Ü Fizyotrerapi ve Rehabilitasyon Bölümü öğretim üyeleri ve öğrencileri dışında, Yalova Üniversitesi, Bandırma 17 Eylül Üniversitesi ve Balıkesir Üniversitersi Fizyoterapi  ve Rehabilitasyon Bölümlerinden de katılım sağlandı.

Öğrenciler tarafıdan oluşturulan biribirinden ilginç konular hakkında sunumlar yapıldı.

Sempozyumda ki oturuma Prof. Dr. Defne KAYA UTLU modorötörlüğünde;

B.U.Ü Fizyoterapi Bölümü Dönem IV Öğrencisi Denizer GENCER'in: Sahada Fizyoterapist olmak; Öğrenci gözüyle

Arş. Gör. Büşra ŞAHİN'in ; Sporcu Rehabilitasyonuna yeni bir bakış; SLACLİNE

Öğr. Gör. Dr. Selim Mahmut GÜNAY'ın: Sporcularda Rijit Banatlama; Workshop

sunumlarıyla Sempozyuma destek verdiler.

Sempozyumun sonunda, gelecek yıl 3. cüsü düzenlenmesi planlanan "Güney Marmara Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümleri Öğrenci Sempozyumu"nun Balıkesir Üniversitesi'nde yapılması planlanmaktadır.

Haber Tarihi : [18-Nis-2024]