B.U.Ü FİZYOTERAPİ VE REHABİLİTASYON BÖLÜMÜ "BEYAZ ÖNLÜK GİYME TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ"
 B.U.Ü  FİZYOTERAPİ VE REHABİLİTASYON BÖLÜMÜ
Bursa Uludağ Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü 2021-2022 girişli Dönem II öğrencilerinin mesleki kariyerlerine ilk adım olan "Beyaz Önlük Giyme" töreni gerçekleşti...
Törenimiz Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Ferudun Yılmaz, Dekanımız Prof. Dr. Nurcan ÖZYAZICIOĞLU ve Fakülte Hocalarının katılımıyla gerçekleşti.
Tören açılışının  konuşmalarını Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Bölüm Başkanı Doç. Dr. Çetin SAYACA hocamız yaparken, Dekanımız  Prof. Dr. Nurcan ÖZYAZICIOĞLU ile devam etti.
Önlük giyme töreninin ardından Dönem II öğrencilerimiz Doç. Dr. Özden ÖZKAL hocamızın eşliğinde beyaz önlük andımızı hep bir ağızdan seslendirdiler.
Tören sayın hocalarımız ve kıymetli ailelilerin katılımıyla, Fakültemiz bahçesinde yapılan müzik dinletisi ve kermes etkinliği ile son buldu.

Haber Tarihi : [31-May-2023]

Haber Görüntüleme : [1.266]