Özel Öğrenci Statüsünde Bahar Yarıyılında Üniversitemize Gelmek İsteyen Öğrencilerin Son Başvuru Tarihi!

"Yükseköğretim Kurumlarında Önlisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş, Çift Anadal, Yan Dal ile Kurumlar Arası Kredi Transferi Yapılması Esaslarına İlişkin Yönetmelik" ile "Bursa Uludağ Üniversitesi Özel Öğrenci Yönergesi" kapsamında sağlık sorunları, maddi yetersizlikler vb. durumlarla 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında Özel Öğrenci Statüsünde Üniversitemize gelmek isteyen öğrencilerin Üniversite Rektörlükleri tarafından Üniversitemiz Rektörlüğüne resmî yazıyla bildirim için son başvuru tarihi 02 Aralık 2022'dir.

AÇIKLAMA:

1- Yönerge koşullarını sağlamayan, eksik evrakı bulunan öğrenciler değerlendirmeye alınmayacaktır.

2- 02 Aralık 2022 tarihinden sonra Özel Öğrenci Statüsü kapsamında gelen talepler değerlendirmeye alınmayacaktır.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [03-Eki-2022 13:16]