Mezuniyet Aşamasında Fazladan Alınacak Ders Duyurusu!

2022-2023 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI SONUNDA MEZUN OLACAKLARI İÇİN

FAZLADAN DERS ALACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı sonunda mezun olacak  ve ''B.U.Ü. Önlisans ve Lisans Öğretim Yönetmeliği"nin 27. maddesi 8. fıkrasında belirtilen koşullara sahip öğrenciler (Alabileceği en fazla ders yükü kadar derse yazılan ve bölüm veya programdan mezun olabilmesi için ders yükünü aşacak durumda sadece bir dersi kalan öğrenciler bu tek derse de yazılmak koşuluyla ders yükünü bir ders arttırabilirler. Yıllık eğitim yapılan programlarda birinci cümleye göre ders yükünün bir ders daha artırılabilmesi, öğrencinin eğitim-öğretim yılı başında sahip olduğu toplam AKTS kredisinin kalan seçmeli derslerini alabilmesi için de yeterli olmasına bağlıdır.) 26 Eylül 2022 - 30 Eylül 2022 tarihleri arasında Bölüm Mezuniyet Komisyonundan onay almak zorundadırlar. Komisyon tarafından onay verilen öğrencilerin  işlemleri  10 Ekim 2022 tarihinden itibaren Görükle Kampüs Yerleşkesinde öğrenim gören lisans öğrencileri Merkezi Öğrenci Otomasyon Birimince, diğer öğrencilerin işlemleri ise kendi birimlerinin Öğrenci İşleri tarafından yapılacaktır.

Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular