Yeni Sezon Salça ve Domates Suyu Üretim ve Satışı Başladı
 Yeni Sezon Salça ve Domates Suyu Üretim ve Satışı Başladı

Yüksekokulumuz bahçesinde, Organik Tarım ve Tohumculuk Teknolojisi prgramları öğretim elemanları ve personeli tarafından, iyi tarım uygulamaları kullanılarak üretilen domates ve biberler, Gıda Teknolojisi programı öğretim elemanı ve personelleri tarafından işlenerek Salça, Domates suyu ve türevlerinin yeni sezon üretimi yapılmaya başlanmıştır. Üretilen ürünler, Yüksekokulumuzda ve Üniversitemiz görükle Kampüsünde bulunan Arıcılık Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi (AGAM) da satışa sunulmuştur. 

Yeni sezon ürün fiyatları

        

        

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [31-Tem-2019]

Haber Görüntüleme : [2.194]