Mimar Sinan'ı Anma Etkinlikleri

Bursa Uludağ Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nde 15- 16 Nisan 2024 tarihlerinde Mimar Sinan'ı Anma Etkinlikleri kapsamında "Mimar Sinan Eserlerinde Katmanlar" çalıştayı düzenlenmiştir. Prof. Dr. Tülin Vural Arslan, Prof. Dr. Selen Durak, Doç. Dr. Sebla Arın Ensarioğlu, Dr. Saliha Tupal Yeke ve Araş. Gör. Ceren Sağlık yürütücülüğünde gerçeklestirilen atölye, Mimarlık Bölümü öğrencilerinin katılımıyla gerçeklestirilmiştir. Anma etkinlikleri 17 Nisan 2024 tarihinde Mimarlar Odası Bursa Şubesi'nde sonuç ürünlerin sergilenmesi ve İTÜ Mimarlık Fakültesi'nde görevli öğretim üyesi Doç. Dr. Aras Neftçinin Mimar Sinan'i An(la)mak başlıklı sunumu ile sonlandırılmıstır. Emeği geçen öğrencilerimize, çalıştay yürütücülerine, katılımcılara ve Mimarlar Odası Bursa Şubesi'ne verdikleri destek için teşekkür ederiz.

Haber Tarihi : [26-Nis-2024]