Gemlik Asım Kocabıyık MYO Bilgisayar Programcılığı Mezun - Öğrenci Buluşması

Sektörde Yazılım Uzmanı olarak çalışan mezunumuz Ahmet ÇAKIR, gerçekleştirdiğimiz paylaşım semineriyle Bilgisayar Programcılığı öğrencilerimizle buluştu. Dinleyenlerle aynı yollardan geçmiş olmasıyla Ahmet, tecrübelerine ilişkin paylaşımları sayesinde, öğrencilerimizin kariyer planlarına değerli katkılarda bulundu. Zaman zaman heyecan verici, zaman zaman komik, zaman zaman acı, zaman zamansa öğretici anılarını paylaşırken hafızalarımızda anlamlı izler bıraktı. Mezun olduktan sonra karşılaşılabilecek durumlardan bahsederken, bu durumları iyi şekilde karşılayabilmek için sahip olunması gereken niteliklere, mezun olmadan önce tamamlanmasında fayda olan bilgi ve altyapı ihtiyaçlarına da değindi. Kendisine teşekkür ederken kariyerinde imza atacağı nice başarılı çalışmalar olmasını diliyoruz.

Haber Tarihi : [06-May-2024]