Çekirdek Eğitim Programı (ÇEP) dahilinde Bursa Uludağ Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanı V. Sayın Nurten Alakoç ile birlikte çalışmalarımızı hızlandırıyoruz.

Atçılık ve Antrenörlüğü programına sahip üniversitelerin eğitim müfredatının güncellenerek, Gençlik ve Spor Bakanlığı yönetmelik ve mevzuatlarına dâhil edilmesi ve binicilik eğitim müfredatının binicilik federasyonu ile akredite edilmesi hususu geçtiğimiz aylarda yapılan 1. Akademik Çalıştay ve ertesinde oluşturulan çalışma gruplarının dahil edildiği online toplantılar yapılmıştı. Bu süreçte ülkemizdeki Atçılık ve Antrenörlüğü programına sahip, 13 üniversitenin akademisyenlerinden oluşan Çekirdek Eğitim Komisyonu, Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Prof. Dr. Gülşen GONCAGÜL başkanlığında, çalışmalarının son aşamasına ulaştı. Bu süreç dahilinde 2. Akademik Çalıştay Mayıs ayı içerisinde gerçekleşecektir.

ÇEP Programı çerçevesinde yürütülen çalışmaların özellikle YÖK ve Gençlik ve Spor Bakanlığı ayağının hızlı ve aksamadan yürütülebilmesi adına Mennan Pasinli Atçılık Meslek Yüksekokulu olarak Bursa Uludağ Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanı V. Sayın Nurten Alakoç’u ağırladık. Süreç kapsamında ders planlarımızın öğrenci işleri yönünden işlerliğini kendisinin uzmanlığında değerlendirdik.

Bursa Uludağ Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanı V. Sayın Nurten Alakoç’a özverili çalışmaları ve bizlere verdiği kurmay destek için teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Haber Tarihi : [20-Nis-2024]