Gıda Teknolojisi Programı Kariyer Planlama Dersinin Söyleşi Konuğu: Diyetisyen İREM KAPANCI
 Gıda Teknolojisi Programı Kariyer Planlama Dersinin Söyleşi Konuğu: Diyetisyen İREM KAPANCI

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından geliştirilen bu yıl üniversitelerde ilk kez uygulanmakta olan Kariyer Planlama Dersi kapsamında Gıda Teknolojisi Programı birinci sınıf öğrencileri Öğr. Gör. Dr. Berrak DELİKANLI KIYAK önderliğinde 08.12.2021 tarihinde saat 13:00’te Diyetisyen İrem KAPANCI ile online olarak buluşmuştur. Diyetisyen İrem KAPANCI kendi kariyer hikayesini öğrencilere aktarırken; hangi konuların daha önemli olduğunu ve alanında uzmanlaşmak isteyen kişilerin kendilerini nasıl geliştirmeleri gerektiği hakkında bilgiler vererek söyleşisini tamamlamıştır.

İrem KAPANCI Kimdir?

Diyetisyen İrem KAPANCI; aslen Bursa doğumlu olup, ilk, orta ve lise eğitimini Bursa’da tamamlamıştır. Üniversite eğitimini ise Bursa Uludağ Üniversitesi İznik MYO Gıda Teknolojisi  programında başlayıp; mezun olduktan sonra DGS ile İstanbul Arel Üniversitesi  Beslenme ve Diyetetik Bölümüne geçiş yaparak tamamlamıştır. Kariyer sürecinde birçok hastane, yaşlı bakım merkezleri, toplu yemek dağıtım mutfakları gibi çeşitli alanlarda deneyimleri bulunan Kapancı, 2.5 yılı aşkın süredir kendi ofisinde hizmet vermektedir.

 

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [16-Ara-2021]

Haber Görüntüleme : [1.729]