Prof. Dr. Mehmet Aslanoğlu'nun Emeklilik Töreni

Fakültemizde 42 yıl görev yapan Prof. Dr Mehmet ASLANOĞLU, Prof. Dr. Erhan Kotar Salonunda gerçekleşen bir tören ile emekli oldu. Törene BUÜ Rektörü Prof. Dr. Ferudun YILMAZ, Fakültemiz dekanı Prof. Dr. Kadir Yasin ERYİĞİT, dekan yardımcımız Prof. Dr. Ozan BAŞKOL ile akademik ve idari personeli katıldı.

Prof. Dr. Mehmet ASLANOĞLU, 1979 yılında başladığı kamu görevine, 1981 yılı itibari ile Bursa Üniversitesinde devam etmiştir. 1982 yılında araştırma görevlisi olarak İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde göreve başlayan hocamız, 1992 yılında yardımcı doçent, 1996 yılında doçent ve 2002 yılında ise profesör unvanını almıştır. Çalışma alanları iktisadi büyüme, kalkınma ve iktisat tarihi olan Prof. Dr. Mehmet ASLANOĞLU, 1 Ağustos 2023 tarihinde üniversitemizdeki görevinden emekli olmuştur.

Haber Tarihi : [06-Ara-2023]