Öğretim Üyemiz Doç. Dr. K. Ahmet Sevimli Yargıtay Kararlarını Değerlendirme Semineri’nde Tebliğ Sundu.

Doç. Dr. K. Ahmet Sevimli, Yargıtay ve Bölge Adliye Mahkemelerinin 2022 Yılı İş Hukuku ve Sosyal Güvenlik Hukuku Kararlarının Değerlendirilmesi Semineri’nde tebliğ sundu.

İş Hukuku ve Sosyal Güvenlik Hukuku Derneği (Türk Milli Komitesi) tarafından 1970’lerden bu yana kesintisiz düzenlene gelen seminer bu yıl 17-18 Kasım tarihlerinde Kadir Has Üniversitesi’nde gerçekleştirildi.

Yargıtay ve Bölge Adliye Mahkemelerinin İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku ile ilgili dairelerinin bir yıl önce verdiği kararların iki gün boyunca dört oturum halinde incelenip; tartışılarak görüşlerin açıklandığı toplantıya her yıl olduğu gibi Yüksek Yargının başkanları, üyeleri, yargıçlar, akademisyenler ve avukatlar yoğun şekilde katılım gösterdi.

Geleneksel toplantıya Bursa Uludağ Üniversitesi ‘nden tebliğ sunmak üzere davet edilen ilk akademisyen olan Doç. Dr. K. Ahmet Sevimli, oturum başkanlığını Prof. Dr. Savaş Taşkent’in yaptığı “İş İlişkisinin Sona Ermesi ve Kıdem Tazminatı” oturumunun konuşmacısı idi.

Haber Tarihi : [29-Kas-2023]