B.U.Ü. Harmancık MYO’dan Köfte Festivali’nde 2 Altın Madalya
 B.U.Ü. Harmancık MYO’dan Köfte Festivali’nde 2 Altın Madalya

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Harmancık Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrenci ve akademisyeni, 1. Uluslararası İnegöl Köfte Festivali’nde gerçekleştirilen yarışmalarda 2 altın madalya kazanma başarısı gösterdi.

BUÜ Harmancık MYO Aşçılık Programı öğrencisi Dilek Kurt ve Öğr. Gör. Erdoğan Bozan, 7-8 Eylül tarihleri arasında düzenlenen 1. Uluslararası İnegöl Köfte Festivali’ne damga vurdu. Aşçılık Programı akademisyen ve öğrencisi, festival kapsamında gerçekleştirilen yöresel yemek yarışmalarında farklı kategorilerde derece elde etmeyi başardılar. Şefler ve öğrenciler kategorilerinin yer aldığı Bursa Yöresel Yemekleri Yarışması kapsamında Et Yemeği Kategorisi’nde yarışan Aşçılık Programı öğrencisi Dilek Kurt ve ‘Yılın Altın Şefi Kategorisi’nde Aşçılık Programı Öğretim Görevlisi Erdoğan Bozan birer Altın Madalya almaya hak kazandı.

BİRBİRİNDEN ENFES YÖRESEL BURSA YEMEKLERİ ÖDÜL GETİRDİ

Yarışmada Harmancık MYO öğrencilerinden Dilek Kurt; Bursa Yemekleri ‘Et Yemeği Kategorisi’nde “Mutancana” yemeği, Aşçılık Programı Başkanı Öğr. Gör. Erdoğan Bozan ‘Yılın Altın Şefi Kategorisi’nde “Patates Tostu Eşliğinde İnegöl Köfte” yemeği ile Altın Madalya almaya hak kazandılar.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [10-Eyl-2019]

Haber Görüntüleme : [1.147]