.

 

Değerli Girişimci Adayları/ Araştırmacılarımız/ Öğrenciler,

Yatırım Tabanlı Girişimcilik Destek Programı Olan BİGG TEAM 2024-1 Çağrısı Büyük Yeniliklerle Açıldı!

ARİNKOM TTO, Bursa Uludağ TTO ve ETTOM tarafından TÜBİTAK’a sunulan ve kabul edilen projenin Anadolu Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi, T.C Tarım ve Orman Bakanlığı - Geçit Kuşağı Tarımsal Araştırma Enstitüsü, Eczacıbaşı Yapı Gereçleri San. ve Tic. A.Ş., Migros Ticaret A.Ş., Tat Gıda San. A.Ş., Oyak Renault Otomobil Fabrikaları A.Ş., ESALBA Metal San. ve Ticaret A.Ş., Uludağ Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi Tic. ve San. A.Ş., Vestel Ventures Ar-Ge A.Ş, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi Uygulama ve Araştırma Merkezi, Eskişehir Teknik Üniversitesi kuruluşları ile birlikte yürütülen BİGG TEAM programı 2024-1 dönemi başvurularını almaya başlamıştır.

TÜBİTAK 1812 – Yatırım Tabanlı Girişimcilik Destek Programı kapsamında açılan BİGG TEAM 2024-1 çağrısı girişimcilerin teknoloji ve yenilik odaklı iş fikirlerini katma değer ve nitelikli istihdam yaratma potansiyeli yüksek teşebbüslere dönüştürebilmeleri için, girişimcilerin fikir aşamasından pazara kadar olan faaliyetlerini desteklemektedir.

Çağrı hakkındaki bazı bilgiler şu şekildedir;

Çağrıdaki yenilikler

Çağrı kapsamında desteklenecek tematik alanlar

Başvuru koşulları

Yenilik odaklı ve ticari değeri doğrulanmış ürün ve hizmetlere dönüştürülecek iş fikrine sahip iseniz 14 Şubat 2024 Çarşamba günü saat 24:00’e kadar başvuru için tıklayınız.

Girişimcilik ekosistemine vermiş olduğunuz çalışmalar için teşekkür eder, başvurularını bekleriz.

Saygılarımızla,

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Son Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [06-Şub-2024]

Haber Görüntüleme : 1.388 - 29