.

 

Bursa Uludağ Üniversitesi’nin (BUÜ) en yüksek bütçeli çalışması olma özelliği taşıyan Elektrikli Taşıtlar İçin Batarya Teknolojileri Araştırma ve Geliştirme Platformu’nda (BATEG) çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Yürütücülüğünü BUÜ Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gökhan Sevilgen’in yaptığı, Yüksek Teknoloji Platformu TÜBİTAK 1004 Mükemmeliyet Merkezi "Elektrikli Taşıtlar için Batarya Teknolojileri Araştırma ve Geliştirme Platformu (BATEG)" 2. dönem değerlendirme toplantısı, ASAŞ Alüminyum ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

PROJE PAYDAŞLARI TOPLANTIDA HAZIR BULUNDU

Organizasyonunu proje yürütücülerinden Görkem Özçelik’in üstlendiği toplantıya TÜBİTAK ARDEB Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Cengiz Arıcı, BUÜ Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Akın Burak Etemoğlu, Prof. Dr. Necmettin Kaya, Prof. Dr. Fatih Karpat, hakem/izleyici öğretim üyeleri ve uzman araştırmacılar ile birlikte yürütücü kuruluş olarak Eskişehir Teknik Üniversitesi Proje yürütücüsü Prof. Dr. Abdullah Tuğrul Seyhan ve Sabancı Üniversitesi Dr. Öğretim Üyesi Hatice Sinem Şaş Çaycı, TÜBİTAK Raylı Ulaşım Teknolojileri Enstitüsü (RUTE) Proje yürütücüsü Dr. Türev Sarıkurt, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Proje yürütücüsü Prof. Dr. Murat Kadri Aktaş ve Prof. Dr. Erdem Acar, Coşkunöz Metal Form Makina End. ve Tic. A.Ş. Proje yürütücüsü Dr. Enes Kurtuluş ve Coşkunöz Kalıp Ar-Ge Merkezi proje koordinatörü Alperen Bayram ve araştırmacılar katıldı.

Toplantıda proje paydaşları tarafından hazırlanan teknik sunum yapıldı. Organizasyon, katılımcıların değerlendirmelerinin ardından sonra erdi.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Son Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [26-Ara-2023]

Haber Görüntüleme : 1.259 - 8