.

 

Türkiye’nin en kalabalık öğrenci sayısına sahip yükseköğretim kurumları arasında bulunan Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ), daha aktif bir kampüs ortamı için gençlere yönelik çok sayıda organizasyona imza atıyor.

BUÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ile Spor Koordinatörlüğü’nün birlikte organize ettiği etkinlikte öğrenciler için satranç, voleybol, masa tenisi, basketbol ve futbol turnuvalarının startı verildi. Spor Bilimleri Fakültesi’nin salonunda düzenlenen etkinliğin açılış törenine Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cafer Çiftçi, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramiz Arabacı, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

ÖĞRENCİLERDEN YOĞUN İLGİ

Törende konuşan Prof. Dr. Cafer Çiftçi, yaşayan üniversite misyonuna uygun bir şekilde yönetim olarak kampüs içerisinde çok sayıda etkinlik düzenlediklerini söyledi. Farklı branşlarda öğrenciler için heyecanlı ve eğlenceli turnuvalar başlattıklarını aktaran Çiftçi; “Kampüs içerisinde bulunan gençler, bu organizasyonda takım olarak veya bireysel anlamda sevdikleri alanlarda yer alma şansı bulacak. 24 Aralık tarihinde sona erecek turnuvaya yüzlerce öğrencimiz katılıyor. Keyifli mücadeleler olacak. Sonunda da dostluk kazanacak. Etkinliği hazırlayan herkese teşekkür ediyor, gençlerimize de başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cafer Çiftçi ve Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramiz Arabacı’nın başlama vuruşu ve ilk hamleyi yaptığı organizasyon 24 Aralık’ta voleybol alanında yapılacak final maçı ile sona erecek.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Son Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [19-Ara-2023]

Haber Görüntüleme : 1.252 - 14