TEKNOFEST Ankara’da BUÜ rüzgârı

 

Türkiye'nin en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST’in Ankara etabı başarıyla tamamlandı.

Etimesgut Havalimanı’nda yapılan ve toplam 5 gün süren festival yoğun bir ilgiyle karşılandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, organizasyona gelerek tüm paydaşlarla birlikte sahneye çıktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, etkinlikte emeği bulunan herkese teşekkür etti. Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ), Türkiye’nin her bölgesinden milyonların akın ettiği organizasyonda yerini aldı. Açılan stantta gelen ziyaretçilere öğrencilerin hazırladığı projeler ve yarışma süreçleri hakkında bilgiler verildi.

BUÜ Rektörü Prof. Dr. Ferudun Yılmaz da festivalin 3. gününde TEKNOFEST 2023 Ankara’ya katılan öğrenci temsilcileri ve personelle bir araya geldi. Yürütülen çalışmalara dair detaylı bilgi alan Prof. Dr. Ferudun Yılmaz, personel ve öğrenci temsilcilerine emeklerinden ötürü teşekkür etti.

TRT GENEL MÜDÜRÜ PROF. DR. SOBACI’DAN BUÜ STANDINA ZİYARET

Öte yandan BUÜ’nün açtığı stant vatandaşlar büyük bir ilgi gördü. Öğrenci projeleri ve üniversite hakkında bilgi almak isteyen çok sayıda ziyaretçi standa akın etti. Festival alanına gelen TRT Yönetim Kurulu Üyesi ve TRT Genel Müdürü Prof. Dr. Mehmet Zahid Sobacı da BUÜ’nün açtığı standa geldi. Prof. Dr. M. Zahid Sobacı, Rektör Prof. Dr. Ferudun Yılmaz ve üniversite ekibiyle keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Öğretim Üyesi olarak BUÜ’de uzun yıllar görev yapan TRT Genel Müdürü Sobacı, öğrencilere yarışmalarda başarılar diledi.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Son Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [04-Eyl-2023]

Haber Görüntüleme : 2.415 - 121