Take Off 2023 İçin Hazırız, Sizi Bekliyoruz

 

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı, T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi ana yürütücülüğünde gerçekleştirilen Take Off Girişim Zirvesi için başvurular başladı. Yerli ve yabancı girişim ekosisteminden katılımcıların bir araya getirilerek girişim ekosistemine katkı sağlanması ve Türkiye’nin bu alanda girişimciler ve yatırımcılar için cazibe merkezi haline getirilmesinin amaçlandığı zirvede bu yıl yerli girişimler için yarı final Ankara ve İzmir’de yapılacak. Pre Take Off olarak gerçekleştirilecek Ankara ve İzmir aşamalarında yerli girişimler ön değerlendirme sunumlarını katılımcılarla buluşturacak. Yerli girişimler ile birlikte uluslararası katılımcılara da yönelik olan final etkinliği ise Aralık 2023’te İstanbul’da gerçekleştirilecek. 

Take Off Girişim Zirvesinin zengin programında paneller, keynote konuşmaları, girişim sunumları yer alacak. Aynı zamanda potansiyel işbirliği görüşmeleri için yatırımcı, kurum ve girişimcilere birebir görüşme alanlarının sağlandığı zirve katılımcılara özel girişimcilik atölyeleri ve uluslararası network imkanı sunacak. 100’ü aşkın ülkeden her yıl binlerce başvuru alan, bu zamana kadar 600’den fazla girişimciye, 400’den fazla mentor ve yatırımcıya, 140 konuşmacıya ev sahipliği yapan Take Off bölgenin en kapsamlı girişimcilik zirvesi olma özelliğini taşıyor. 2018 yılından bu yana 155 bin dolardan fazla ödül verilen zirvede bugüne kadar toplamda 1700 girişimci-mentor görüşmesi de gerçekleşti.

 

Pre Take Off’ta toplam ödül 2 milyon 250 bin TL

Pre Take Off’ta yapılacak ön değerlendirme sunumlarında kendi kategorisinde birinci olan girişimler toplamda 2 milyon 250 bin TL nakdi destek kazanma hakkına sahip olacak. Finalist olan girişimler ise Take Off İstanbul’da büyük ödülü kazanmak için yarışacak. Girişimcilerine nakdi ödülün yanı sıra:

* Pre-Take Off’ta ve İstanbul’da stant açma

* Pre-Take Off’ta kategorisinde birinci olan pre-mvp girişimcilere 75.000TL

* Pre-Take Off’ta kategorisinde birinci olan mvp girişimcilere 150.000TL

* İstanbul’da büyük ödül

* B2B görüşmeleri

* Uzman mentor görüşmeleri

* Yatırım toplantıları

* Girişim ekosisteminde yer alma

* Saygın konuşmacıları dinleme ve konferanslara katılma imkanı sunulacak.

Take Off Girişim Zirvesi ile ilgili detaylı bilgi ve başvuru için www.takeoffistanbul.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Take Off Post Event 21

Take Off Post Event 22 Bakü

Take Off Post Event 23 İst

Take Off Şartnamesini okumak için tıklayınız...

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Son Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [08-Ağu-2023]

Haber Görüntüleme : 1.123 - 33