Koordinatörlüklerde devir teslimler tamamlandı

 

Bursa Uludağ Üniversitesi’nin (BUÜ) akademik ve bilimsel başarılarına katkı sağlamak amacıyla oluşturulan birim koordinatörlüklerinde değişimler tamamlandı. Toplam 13 koordinatörlüğün bulunduğu üniversitede son olarak Sürdürülebilir Kampüs ve Erasmus Koordinatörlüklerinde de bayrak değişimine gidildi.

BUÜ Rektörlüğüne Prof. Dr. Ferudun Yılmaz’ın atanmasının ardından, üst yönetimin yeni dönemde birlikte çalışacağı koordinatörlüklerde de bir takım değişimler yaşandı. Üniversite bünyesinde faaliyet gösteren 13 koordinatörlüğün 9’unda yeni görevlendirmeler yapıldı. Son olarak Sürdürülebilir Kampüs Koordinatörlüğü’ne Prof. Dr. Arzu Çahantimur, Erasmus Koordinatörlüğü’ne ise Doç. Dr. Recep Yücedoğru atandı. Gerçekleştirilen devir-teslim töreninde BUÜ Rektörü Prof. Dr. Ferudun Yılmaz, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Adem Doğangün, Prof. Dr. İrfan Kırıştıoğlu ve Prof. Dr. Zekeriyya Arı da hazır bulundu.

Törende konuşan BUÜ Rektörü Prof. Dr. Ferudun Yılmaz, Sürdürülebilir Kampüs ve Erasmus koordinatörlüklerinde görev alan Prof. Dr. Güray Salihoğlu ile Dr. Öğr. Ü. M. Ozan Aşık ile ekiplerine emeklerinden ötürü teşekkür etti. Önceki dönemde çok sayıda projenin hayata geçirildiğini, akademik ve idari personelin yanı sıra öğrencilerin de kurumsal çalışmaların içerisine dahil edildiğini vurgulayan Prof. Dr. Ferudun Yılmaz; “Geçmiş dönemde koordinatörlüklerimizde çalışan, üniversitemizin kalkınması amacıyla proje üreten her yöneticimize teşekkür ediyoruz. Yeni dönemde görev alan hocalarımıza da üstün başarılar diliyoruz” şeklinde konuştu.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Son Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [02-Ağu-2023]

Haber Görüntüleme : 2.068 - 12