Kalite Birliği’nden Rektör Kılavuz’a ziyaret

 

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz, Kalite Birliği (KALBİR) Yönetim Kurulu’nu ağırladı.

KALBİR Başkanı Mustafa Karaman ile Onursal Başkan Prof. Dr. Erkan Işığıçok ve Yönetim Kurulu Üyelerinin katıldığı ziyarette, Kalite Birliği tarafından düzenlenen 13. ve 14. dönem “Kalite Ordusu” eğitimleriyle ilgili Rektör Prof. Dr. A. Saim Kılavuz’a bilgi verildi. Toplantıda BUÜ Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İlhan Turgut ve BUÜ Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Funda Coşkun da hazır bulundu.

KALBİR Onursal Başkanı ve Eğitim Koordinatörü Prof. Dr. Erkan Işığıçok, üniversiteyle birlikte gerçekleştirdikleri "Yönetim Sistemleri Uzmanı Yetiştirme Programı"nın başarıyla tamamlandığını belirtti. BUÜ Kalite Koordinatörlüğü’nün talebi üzerine açılan programa kayıt yaptıranlardan; öğretim üyesi, idari personel ve öğrenci olmak üzere 98 kursiyerin sınavla "Yönetim Sistemleri Uzmanı" ve "İç Tetkikçi" sertifikalarını almaya hak kazandığını söyleyen Prof. Dr. Işığıçok, “Ciddiyetle eğitimlerimizi takip eden ve eğitimlere katılan tüm katılımcılara sizlerin huzurunda teşekkür ediyor. Başarılı olan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz" dedi.

KARAMAN’DAN TEŞEKKÜR

KALBİR Başkanı Mustafa Karaman da Rektörlük talebiyle açılan programın başarıyla tamamlanmasından duyduğu mutluluğunu dile getirdi. Karaman, bu yönde emeği geçen BUÜ Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Funda Coşkun, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İlhan Turgut ve Genel Sekreter Osman Dikmen'e teşekkür etti. Dünya Kalite Haftası’nda; "Yönetim Sistemleri Uzmanı" ve "İç Tetkikçi" olan kursiyerlere sertifikalarını törenle takdim etmek istediklerini belirten Karaman, şöyle devam etti: “Prof. Dr. Mete Cengiz Kongre ve Kültür Merkezi’nde, 09 Kasım 2022 tarihinde, 13.00-17.30 saatleri arasında tüm üniversite öğrencilerine ve çalışanlara hitap edecek şekilde bir program planlıyoruz. Bu programda sertifikalı kişisel gelişim eğitimi vermeyi, 13. ve 14. dönem Kalite Ordusu öğrencilerine başarı sertifikalarının takdim etmeyi düşünüyoruz. Ayrı program çerçevesinde Kalite Birliği ödül komisyonu tarafından "Türkiye Kalite Ödülü" takdim törenini gerçekleştirmeyi, konusunda ve alanında uzman bir sanayiciden de "girişimcilik" dersi almayı planlıyoruz. Nihayetinde tüm bu belirttiğim kapsamda, I. Kalite Şehri Kalite Zirvesi’ni Prof. Dr. Mete Cengiz Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirmeyi planlıyoruz.”

REKTÖR KILAVUZ: İŞBİRLİĞİNE HAZIRIZ

"Kalite Birliği’ne, üniversitemizde yapmış olduğu çalışmalar ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Temiz kalite çalışmalarınızı ilgi ve takdirle takip ediyorum” diyen BUÜ Rektörü Prof. Dr. A. Saim Kılavuz, KALBİR’in bu yılın kasım ayında planladığı I. Kalite Şehri Kalite Zirvesi projesinde işbirliği yapmaya hazır olduklarını söyledi. Prof. Dr. A. Saim Kılavuz; Üniversitemizde kalite çalışmalarını aksatmadan devam ettiriyoruz. TSE'den aldığımız belgelerin yanına yeni belgeler eklemek için yaptığımız çalışmalar aksamadan devam ediyor. Önce Bursa'yı, sonra ülkemizi temsil ettiğimizin bilincindeyiz. Daha kaliteli bir eğitim hizmeti vermek için sürekli çalışıyoruz. Kalite sonu olmayan bir yolculuktur. Bunun bilincinde hareket ediyoruz. Katkı ve destekleriniz için tekrar teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Ziyaretin sonunda Kalite Birliği tarafından Rektör Prof. Dr. Kılavuz'a Kalite Şehri Bursa Projesi’nin fermanı, Kalite Birliği'nin yayını olan 2 ciltlik "Kaliteye Yolculuk Kitabı" ve Milli Ses Ver Projesi uyarınca Türk bayrağı armağan edildi.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Son Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [01-Ağu-2022]

Haber Görüntüleme : 2.020 - 1