Keles yeni mezunlarını coşkuyla uğurladı

Bursa Uludağ Üniversitesi Keles Meslek Yüksekokulu 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni Keles Belediyesi Kültür Merkezinde BUÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adem Doğangün, Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. İlker Arıcan, Keles Kaymakamı Ahmet Faruk Beyazıt ve Keles Belediye Başkanı Mehmet Keskin ile ilçe protokolü ve öğrencilerin ailelerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

BUÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adem Doğangün, Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. İlker Arıcan, Keles Kaymakamı Ahmet Faruk Beyazıt ve Keles Belediye Başkanı Mehmet Keskin konuşmalarında mezun öğrencilere meslek hayatlarında başarılar diledi.

Mezun öğrenciler adına konuşan İşletme Yönetimi Programı öğrencisi Melek Zehir ise katkılarından dolayı yüksekokul öğretim elemanlarına, arkadaşlarına ve ailesine teşekkür ederek mezun arkadaşlarını tebrik etti.

Anı belgelerini alan mezun öğrencilerin havaya kep atmasıyla mezuniyet töreni sona erdi.

Anasayfaya Dön Son Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [23-Haz-2022]