Özel Güvenlik ve Koruma Programı öğrencilerine ‘havalı’ eğitim

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Özel Güvenlik ve Koruma Programı öğrencileri, aldıkları eğitimler ile meslek hayatına en iyi şekilde hazırlanıyor.

BUÜ Sosyal Bilimler MYO Özel Güvenlik ve Koruma Programı öğrencileri, mesleki anlamda kendilerini bir adım öne çıkaracak teorik ve pratik eğitimleri uzman isimlerden almaya devam ediyor. Öğrencilerle son olarak ‘Silah Bilgisi ve Uygulaması’ dersi kapsamında havalı tabancayla atış uygulaması yapıldı. Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Özhan Çetinkaya’nın da hazır bulunduğu derste Eğitmen Kadir Yavuzel tarafından dönem boyunca öğrencilere verilen mekanik nişancılık, atış teknikleri ve silah bakımı hakkındaki teorik bilgiler sonucunda tabanca atış uygulaması yapıldı.

Meslek Yüksekokulu tarafından temin edilen havalı tabancalarla gerçekleşen atış uygulaması dersinde ilgili programda görev yapan akademisyenler Öğr. Gör. Emrah Akay ve Öğr. Gör. Kemal Temel de hazır bulundu.

Haber Tarihi : [20-May-2022]