BUU Yabancı Diller Yüksekokulu Öğrencilerinin Yoğun İlgisi
 BUU Yabancı Diller Yüksekokulu Öğrencilerinin Yoğun İlgisi

Hazırlık Sınıfı Öğrencilerine Bilgilendirme

Bursa Uludağ Üniversitesi'nde okumakta olan hazırlık sınıfı öğrencilerine Dr. Volkan Kahraman tarafından Erasmus Bilgilendirme toplantısı yapıldı, öğrencilerin yoğun ilgisi ile başlayan toplantıya, etkinlik sorumlusu Öğr. Gör. Selin Armağan ve okulda görevli diğer öğretim görevlileri de katıldı.

Her yıl düzenlenen ve artık gelenekselleşen "Bilgilendirme Toplantısı"na bu yıl da ilgi yoğundu. Dr. Kahraman, bu toplantılar ile öğrencilerin  henüz yolun başındayken yurtdışı öğrenim ve  staj imkanı sunan Erasmus programı ile tanışmalarının  kariyer planı ve hedefi oluşturmalarındaki önemini vurguladı. Soru cevap bölümü ile öğrencilerin özellikle hibe, barınma ve eğitim ile ilgili merakları giderilirken, verilen genel bilgilendirme ile öğrencilerde "Erasmus Hareketliliği" farkındalığı yaratılmış oldu. Toplantı sonunda, Erasmus Koordinatörlüğü tarafından öğrencilere promosyon malzemesi olarak dağıtılan çantalara talep fazlaydı. 

Teşekkür Belgesi

BUU Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Sayın Prof. Dr. İsmail Güler,  sunduğu teşekkür belgesi sonrasında, bu tür toplantıları önemsediklerini ve geçmiş yıllarda olduğu gibi, önümüzdeki yıllarda da tekrar edilmesi temennisini iletti. 

 

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [26-Mar-2024]

Haber Görüntüleme : [132]