Etkinlikler Tüm Hızıyla Devam Ediyor
 Etkinlikler Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Erasmus Koordinatörlüğü tarafından yürütülen "Cv'nize Avrupa'yı Ekleyin" Erasmus Öğrenci Hareketliliği bilgilendirme toplantıları tüm  hızıyla devam ediyor.

Erasmus Koordinatörlüğü ile fakülte/bölüm koordinatörleri işbirliğiyle 4 - 15 Aralık 2023 tarihleri arasında planlanan etkinliklerde,  ilk hafta toplam 7 etkinlik öğrencilerin yoğun katılımı ile gerçekleştirildi. Etkinliklerin 4'ü fakülte bazında tüm bölüm öğrencilerinin genel katılımı ile gerçekleşirken, 3 etkinlik ise bölüm öğrencilerine özel olarak planlandı. Yüz yüze ve online platformlarda gerçekleştirilen etkinlikler öğrencilerin ilgisi ve soruları ile verimli geçerken, fakülte ve bölüm koordinatörleri de bu etkinlikle ilgili memnuniyetlerini dile getirdiler.

2023 yılında Erasmus Days ile ilk defa BUÜ öğrencilerini tanıştıran ve 3 gün süren etkinliklere imza atan koordinatörlük, ilk defa bu kadar kısa tarih aralığında 23 etkinliğe imza atarak hedeflerini daha ileriye taşımak konusundaki kararlılıklarını da göstermiş oldu. Daha önce tüm yıla yayılan tanıtım etkinliklerini, 2024 yılından itibaren sabit bir takvime bağlayacak olan Koordinatörlük, özellikle öğrenimlerinin ilk yıllarında olan öğrencilerin kariyer planlamaları için fırsatlar sunan bu tür tanıtım etkinlikleri ile her yıl daha fazla öğrenciye ulaşmayı hedefliyor. 

ETKİNLİK TAKVİMİ WEB SAYFASINDA 

Kariyerlerine  "Erasmus" etiketi eklemek isteyen tüm öğrenciler 15 Aralık 2023 tarihine kadar devam edecek tanıtım takvimine kendi fakülte duyuruları, Erasmus sosyal medya ve web sayfasından takip ederek ulaşabilirler.  

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [12-Ara-2023]

Haber Görüntüleme : [617]