ANAOKULU ÖĞRENCİLERİYLE EĞİTİMDE DRAMA UYGULAMALARI

Meslek Yüksekokulumuzun Çocuk Gelişimi Programı 1.sınıf öğrencilerinin hazırlamış olduğu okulöncesi eğitimde psikodramanın uygulanmasına yönelik grup çalışmaları, Büyükorhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün desteğiyle Öğr. Gör. Dr. Yağmur CALLAK SARĞIN’ın koordinatörlüğünde gerçekleşti. Çocuk Gelişimi Programı öğrencileri hazırladıkları etkinlikleri Atatürk İlkokulu anasınıfı öğrencilerine uyguladı. Çocuk Gelişimi programında ilk kez yürütülen uygulamalı drama etkinlikleri, ileriki yıllarda programa kayıtlanacak öğrencilere eğitim materyali oluşturması adına kayıt altına alındı. Tüm gün süren drama uygulamaları, Çocuk Gelişimi Programı öğrencilerinin anaokulu öğrencileri ile uygulamalı çalışmasına imkân tanırken, anaokulu öğrencilerinin de keyifli bir gün geçirmesini sağladı.

Haber Tarihi : [28-May-2024]