BÜYÜKORHAN MESLEK YÜKSEKOKULU SERGİ VE SEMİNER GÜNÜ !

14 Mayıs 2024 Salı günü okulumuz bahçesinde düzenlenen okulöncesi eğitim materyali sergimizin açılışı saat 10:20’de Kaymakamımız Senanur DAMAR, İlçe Belediye Başkanımız Kamil TURAN ve Çocuk Gelişimi programında “Materyal Geliştirme” dersini yürüten Öğr. Gör. Dr. Emre YILMAZ tarafından kurdele kesimiyle gerçekleşti. Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız sergilenen materyalleri birlikte incelediler. Açılıştan sonra saat 11:00’da ilçemizde öğrenim görmekte olan ana sınıfı öğrencileri, saat 13:00’da ise 1. sınıf öğrencileri servis araçlarıyla okulumuz bahçesine giriş yaptılar. Çocuk Gelişimi programında öğrenim gören görevli öğrencilerimiz liderliğinde çocuklarla müzik ve dans etkinliği, yüz boyama etkinliği, parkur yarışmaları gibi keyifli etkinlikler yapıldı. Mutlulukları yüzlerinden belli olan çocuklar sergilenen materyallerle de bir hayli eğlenceli zaman geçirdiler. Sergide eğitici oyuncak ve materyallerin yanı sıra Avcılık programı öğrencilerimizin ders olarak aldığı tahnit sanatıyla doldurulmuş hayvanlar da misafirler tarafından ilgi gördü. Ebeveynlerin çocuklarıyla birlikte sergi alanında güzel vakit geçirmelerinin ardından ebeveynler yüksekokulumuzun konferans salonuna davet edildi. Özellikle ilgili ebeveynlerin katılım gösterdiği ebeveyn seminerleri Öğr. Gör. Dr. Yağmur CALLAK SARĞIN liderliğinde Çocuk Gelişimi öğrencilerimiz tarafından verildi. Seminerlerde katılımcı anne-babalar ebeveynlik tutumları, eğitimde aile katılımı ve özel gereksinimli bireylerin eğitimi konularında bilgilendirildi.

Haber Tarihi : [14-May-2024]