BOLOGNA KOORDİNATÖRLÜĞÜNDEN KALİTE KOORDİNATÖRLÜĞÜNE ZİYARET

Üniversitemiz Bologna Koordinatörü Prof. Dr. Nermin Bulunuz ve Koordinatörlük personeli Uzm. Nilüfer Özen, Üniversitemiz Kalite koordinatörü Öğr. Gör. Yasemin Özdemir’ i 19.03.2024 tarihinde koordinatörlük ofisinde ziyaret etti. Toplantıda 01.03.2024 tarihinde Rektör yardımcımız Prof. Dr. İrfan Kırıştıoğlu ile yapılan toplantıda görüşülen konular paylaşıldı.  Kalite koordinatörü Öğr. Gör. Yasemin Özdemir’ e Prof. Dr. İrfan Kırıştıoğlu ile yapılan toplantıda, akreditasyon kuruluşlarının bilindiği gibi akredite ettikleri birimlere AKTS değerlerinin öğrenci görüşlerine göre belirlenmesi hususunda sorular yönelttiklerini ve bu konuda öğrencilerden gelen geri bildirimlere göre AKTS değerlerinde bir güncellemeye ihtiyaç duyulup duyulmayacağı hususunda fikrinin sorulduğu iletildi. İrfan hocamızın bu konudaki görüşleri Kalite koordinatörümüz ile paylaşıldı. Kalite koordinatörü Öğr. Gör. Yasemin Özdemir yarın 20.03.2024 tarihinde kalite komisyonu ile bir toplantı yapılacağını ve bu konunun o toplantıda da gündeme geleceğini bildirdi. Toplantıda alınacak kararların Bologna Koordinatörlüğü ile sonraki süreçte paylaşılacağı bilgisi verildi. Bologna Koordinatörü Prof. Dr. Nermin Bulunuz Bologna güncellemelerinin aktif olarak devam ettiğini, 30 Mart 2024 tarihinde gönderilecek şu anda kalite koordinatörlüğünün üzerinde çalışıyor olduğu Kurum İçi Değerlendirme Raporu (KİDR)’ nda yeni verilerin Bologna koordinatörlüğü tarafından kendilerine sunulacağını ifade etti. Karşılıklı iyi dilekler ile toplantıya son verildi.

Haber Tarihi : [19-Mar-2024]