‘’BİTUAM Laboratuvar Koordinatörümüz Doç. Dr. Senem KAMİLOĞLU BEŞTEPE Sürdürülebilirlik Temalı Projesi Kapsamında “Genç Bilim İnsanı” Ödülünü Aldı’’

40 yaşını doldurmamış genç akademisyenlerin çalışmalarının ödüllendirilmesi ve yeni araştırmaları için desteklenmeleri amacıyla Bilim Akademisi tarafından belirlenen ödüllerden bir tanesi BİTUAM Laboratuvar Koordinatörümüz Doç. Dr. Senem KAMİLOĞLU BEŞTEPE’nin oldu. Üniversitemizin Ziraat Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi olarak da görev yapan Senem KAMİLOĞLU BEŞTEPE, “Bilim Akademisi Genç Bilim İnsanı Programı (BAGEP) Ödülü”nü Koç Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen törende aldı. Törende Doç. Dr. KAMİLOĞLU BEŞTEPE’ye BUÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İrfan KIRIŞTIOĞLU ile Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İlhan TURGUT ve ailesi de eşlik etti.

Doç. Dr. Senem KAMİLOĞLU BEŞTEPE, BAGEP ödülü kapsamında kazandığı araştırma fonu ile “gıda atıklarından yenilikçi yeşil yöntemlerle biyoaktif bileşen eldesi” konusu ile ilgili araştırmalarını BİTUAM bünyesinde gerçekleştirecektir. Hocamızı başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ederiz.

Assoc. Prof. Dr. Senem KAMİLOĞLU BEŞTEPE, BITUAM Laboratory Coordinator, received the "Science Academy Young Scientist Program (BAGEP) Award" at the ceremony hosted by Koç University. Assoc. Dr. Senem KAMİLOĞLU BEŞTEPE will conduct research on "extraction of bioactive components from food waste by innovative green methods" at BİTUAM within the scope of the BAGEP award.

Haber Tarihi : [02-May-2024]