AGAM yönergesi değişti

 

                 Uludağ Üniversitesi Arıcılık Geliştirme-Uygulama ve Araştırma Merkezi (AGAM) yönergede yapılan değişiklikler ile arıcılık konusunda daha aktif çalışmalar yapılmasının yanında üretimin de önü açılmıştır. Bu yönerge ile hem daha kaliteli araştırmalar ve hem de Döner Sermayenin işletilmesi ile arı ve arı ürünleri üretiminin yapılması ve satışının sağlanması planlanmaktadır. Bal, polen, propolis, arı sütü ve ana arı üretimi yapılarak üretici ve halkımıza daha fazla hizmet edileceği düşünülmektedir.

 

 

YÖNERGE

 

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [31-May-2016 21:00]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [(Veri Yok)]

Duyuru Görüntüleme : [2.580]